Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pečovatel Ivety Bartošové (†48) se, jak se zdá, rozhodl hodit zpátečku. K sobotnímu 28. výročí svatby s Darinou Rychtářovou (66) se rozhodl manželce znovu vyznat lásku. Podle svých slov doufá, že ho vezme žena na milost a dál půjdou společným životem. Iveto, tady ti fakt asi pšenka nepokvete! „Ještě je čas, zatím jsi škrtla sirkou,“ napsal Josef Rychtář (65) ženě v reakci na její žádost o rozvod.

„Tímto ti chci poděkovat v dnešní den za krásných 28 let našeho společného života, kdy svítilo slunce a někdy byl i mráček… Přál bych si, abychom spolu zvládli další kus cesty. Cesty, na které už snad nebudou žádné výmoly. Je jen na nás dvou, zda tou cestou ruku v ruce půjdeme, zda chceme a jeden druhého podržíme a povedeme,“ napsal na Facebooku Rychtářové její stále ještě manžel, který dokonce už asi i pochopil to, že péčí o Bartošovou, s kterou se intimně nestýká, pořádně v očích své ženy přestřelil.

„Pokud bych dnes měl volbu, nic bych na vztahu s tebou neměnil, vzal bych si tě stejně jako před 28 lety, jen bych se vyvaroval chyb, které jsem učinil, neudělal bych to, čím jsem ti ublížil. Děkuji a vážím si tě,“ vyznal se Rychtář. V jiném z postů lítostivě ženě vyčítá, že ve fotogalerii nemá žádnou fotku s ním. Jindy zase dává najevo, že v jeho očích Iveta Bartošová nemá s jeho ženou naprosto žádnou šanci.

„Jsi pro mě to nejcennější, co mám, nic se s tebou nedá srovnat, aby to vyvážilo hodnotu tvé osobnosti. Byla jsi a jsi smyslem mého života. Bojuji o tebe, bojuji především sám se sebou. Tebe také o něco poprosím, pomoz mi a bojuj také. Není to tak jednoduché. Tvůj Josef,“ napsal živnostník z Říčan své choti. Nikdy prý neřekl, že se chce rozvést.

„Bojím se o tebe, chci, abys to věděla. Abys věděla, že tě miluju… Sluší ti to, jsi krásná žena, žena, která i po letech září, která oplývá moudrostí, vážím si toho, co jsi pro mě v životě udělala, za chvíle štěstí, někdy i starostí či bolestí. Ušli jsme spolu velký kus cesty a stál za to,“ dodává Rychtář. Jenže, jak se zdá, jeho slova nebudou vyslyšena. Darina Rychtářová manželovi tolerovala péči o zpěvačku půl roku, ale už nad ním zlomila hůl a ani jeho něžná slovíčka s ní nehnou. Podle přátel Rychtářové je stále dál pevně rozhodnuta jít si za svým a s Josefem Rychtářem definitivně ukončit manželství. Jsou zkrátka věci, které se neodpouštějí…

Reklama

Další články

Načítám