Hlavní obsah
Článek

Budou to tři měsíce, co herečka Veronika Žilková (62) oznámila rozchod. S manželem Martinem Stropnickým (67) se však zatím nerozvádí a čeká, kdy o rozvod zažádá on. Aktuálně společně řeší péči o jejich dceru Kordulu. Jak herečka přiznala, komunikace ohledně dcery se jim ale příliš nedaří.

„Domlouváme se špatně. Manžel původně oznámil, že by přijel do Čech s Kordulkou strávit prázdniny, a teď si to rozmyslel, takže je to takové zvláštní, že mu je trošku ta dcera ukradená,“ svěřila se Super.cz herečka, s tím, že každý má o času s dcerou jinou představu.

„Byla bych ráda, kdybychom se domluvili, ale těžko někoho přemluvíte k zájmu o dítě. Protože jeho představa, jak by měl zájem o dítě probíhat, se neslučuje s věcmi, které Kordulka opravdu potřebuje,“ prozradila nám herečka. Její nejmladší dcera studuje odbornou školu, na které se věnuje chovu koní a jezdectví.

„Kordulka studuje střední školu jezdectví a dostihového sportu, má jezdeckou licenci, věnuje se profesionálně závodům, má vlastního koně. Představa tatínka je, že za ním na týden zaletí na rezidenci a stráví týden u moře s jeho přítelkyní, myslím, že to je nereálné, protože prostě Kordulka má povinnosti a má jezdeckou sezónu,“ dodala závěrem herečka.

Reklama

Další články

Načítám