Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bianca Wallace (29) se na sociální síti podělila o emotivní příspěvek, v němž popsala boj s roztroušenou sklerózou. Na několika fotografiích a videích zachytila každodenní útrapy, které jí nemoc způsobuje.

Mezi záplavou slz a vzlyky popsala například, jaké mívá bolesti, že často nemůže ani vstát z postele nebo chodit, a předvedla, jaký vliv má nemoc například na pohyblivost jejích prstů na rukách. Jindy, když má lepší den, dokáže i dojít sama do kuchyně.

Wallace zveřejnila příspěvek u příležitosti mezinárodního dne roztroušené sklerózy, aby šířila povědomí o zákeřné nemoci.

Pro zhlédnutí videí klikněte na šipku vpravo.

„Chci vám ukázat, co se doopravdy děje,“ rozepsala se. „Období mezi červencem 2018 a říjnem 2019, než jsem začala s léčbou, která pomohla, bylo opravdu příšerné. Strávila jsem ho v posteli nebo na přístrojích. Moje paměť a poznávací schopnosti byly ovlivněné nemocí. Udeřila rychle a tvrdě. Měla jsem 10 záchvatů v prvním roce a třech měsících,“ otevřela se fanouškům.

„Kvůli paměti jsem nedokázala udržet svého neurologa v obraze, tak mi navrhl video deník,“ dodala s tím, že se dělí právě o střípky z něj.

„Naučila jsem se přijmout, že můj život není snadný, že budu mít spoustu fyzických problémů, že ne každý má dobré srdce a že moje budoucnost je nejistá a nad hlavou mi vždycky bude viset obří otazník,“ dodala.

Doplnila, že si díky nemoci víc váží života a každého dne, kdy může být na světě. „Naslouchejte svému srdci, protože život je hrozně krátký, nepředvídatelný a skutečný. Upřímnou lítost je těžké překonat,“ uzavřela post.

Bianca je od října loňského roku ve vztahu s hercem Ioanem Gruffuddem, známým například ze seriálů Nesmrtelný, Harrow, Prolhaní či filmů Fantastická čtyřka, Král Artuš a dalších. Spolu s Biancou natočili snímek A Ray of Sunshine o ženě, která bojuje s roztroušenou sklerózou. Tu ztvárnila právě Wallace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám