Hlavní obsah
Článek

S herečkou Terezou Kostkovou (47) jsme se potkali pod žižkovskou televizní věží, kde bude tuto sezónu opět letní scéna Divadla Kalich. Tereza si tam zahraje v několika inscenacích, v jedné dokonce i se svojí maminkou Carmen Mayerovou, která už oslavila 77. narozeniny.

"Hru Na útěku jsme s maminkou premiérovaly v říjnu v Komorním Kalichu a tady ji budeme hrát poprvé venku," připomněla Tereza představení, kde se obě herečky nakazily covidem, v důsledku čehož nemohla moderovat taneční soutěž StarDance. "Pár týdnů jsme pak nemohly hrát, ale už bylo dost repríz, protože je o to velký zájem," upřesnila.

S maminkou neslezou celou dobu z jeviště, mají i spoustu převleků a Mayerová to s přehledem zvládá i ve svém věku. "Doufám, že tyhle geny jsem si taky vylosovala. Maminka vypadá výborně a odehraje tu hodinu a půl v kuse. Já ji nesmírně obdivuji. Vypadá skvěle," vyznala se Tereza.

Ta nyní pendluje mezi Prahou a Bratislavou, kde zkouší roli královny v Hamletovi na Letní shakespearovské slavnosti. V našem videu také prozradila, jak bude vedle pracovních povinností trávit prázdniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám