Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned po Oprah Winfrey zřejmě nejslavnější moderátorka světa Ellen DeGeneres (64) a její manželka Portia de Rossi (49) se rozhodly uvolnit k prodeji svůj nádherný dům v kalifornském Montecitu. Nemovitost, která především zvenčí připomíná chatu, ale překvapí úžasnými interiéry, je k dispozici za šest miliónů dolarů (138 miliónů korun). Nabídne veškerý potřebný komfort i pro náročné klienty.

Ač dům není možná tak rozlehlý, jak bývá u celebrit takového formátu zvykem, jelikož disponuje ‚pouze‘ dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami, veškeré prostory jsou vzdušné, prosluněné a zároveň útulné.

Dvojice si dům pořídila v roce 2015 a investovala do nákladné rekonstrukce, čímž se vytvořil moderní domov s nádechem venkova. Nechybí například klenuté stropy, obrovská okna, vysoké sloupy, několik krbů či dřevěné podlahy.

Případná návštěva bude mít navíc své vlastní soukromí s další oddělenou ložnicí a vlastní koupelnou v domku pro hosty. Nechme se ovšem překvapit, zda slavná dvojice ‚chatu‘ s takovou cenovkou prodá…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám