Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletá herečka Šárka Vaculíková nikdy neměla ráda protekci. Proto rozhodně nerozhlašovala, že její příjmení souvisí s někdejším "kamarádem do deště" Lukášem Vaculíkem (61). Je to její strýček. Stejně jako on debutovala v teenagerském filmu.

Na Šárku si vzpomene každý, kdo viděl film Rafťáci. Hrála tam sice epizodní, ale výraznou roli dívky Marcely, která při pokusu o sex s postavou, již ztvárnil Jiří Mádl (37), shodou nešťastných okolností málem uhoří.

Šárka už se objevila v pár menších roličkách v seriálech. Větší měla v pohádce Zakletá třináctka. Teď ji televizní diváci uvidí v její zatím nejvýraznější roli. Režisér Jiří Vejdělek ji obsadil do seriálu První krok z prostředí taneční školy, který se začne objevovat na obrazovce Novy od 22. února.

Kromě toho se ale Šárka, která vystudovala konzervatoř, uplatňuje v divadle. Mohli jsme ji vidět ve Švandově divadle na Smíchově, na Letních shakespearovských slavnostech a hlavně v divadle v Českých Budějovicích.

Reklama

Další články

Načítám