Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S panenkami si už Sabina Laurinová (52) dávno nehraje a hračky odložily i její dcery Valentýna a Mája. Přesto se herečka kochala pohledem na krásné panenky. Bylo to v rámci 7. ročníku charitativní akce Helping Dolls.

„Dnes už si s panenkami nehraji. Až budu babička, tak už si zase s vnučkami a vnuky hrát budu,“ svěřila se nám na akci herečka, která nedávno oslavila 50. narzeniny a nutno říct, že vypadá stále fantasticky. V popředí panenek oblečených známými i začínajícími česko-slovenskými designéry, si Sabina posteskla, že ona sama nikdy pravou Barbie nevlastnila. „Tato panenka byla většinou skvost. Tak jsem si hrála s malinkatými panenkami. Pamatuji si, že jsem jim jako mladá začínající architekta vytvářela pokojíčky.“

Laurinová prý byla poctěna tím, že byla pozvána a mohla se stát patronkou projektu. „Ty panenky jsou skvostem a představením nejlepších soudobých módních návrhářů. Je fantastické, jak se ten model mohl smrsknout do tak malé podoby. Já bych si přála, abychom si mohli zkusit tyto modely i my.“

Ze sentimentu se herečka některých hraček nezbavuje. „Jsou přemístěny na naší chatě. Když otevřu ty poklady, tak se vrátím zpátky do mladých let. Musím říct, že tolik hraček, jako mají dnešní děti, jsem neměla. Možná, že jsme byli skromnější a mohli si poradit s fantazií a více si věcí vážit,“ zamyslela se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám