Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Universe pro rok 2011 Leila Lopes (25) se pyšní krásnou tváří a bezchybnou postavou s dlouhýma nohama, které nejspíš chtěla za každou cenu prodat. První Angolanka, jež se stala vítězkou této mezinárodní soutěže krásy, se v pondělí na přehlídku v Lincoln Plaza konanou v rámci newyorského Mercedes-Benz Fashion Weeku, pořádně „vyfešákovala“. Jen se sami podívejte…

Snědá 179 centimetrů vysoká kráska zvolila model v kombinaci černé a růžové barvy. Jednalo se o saténové sáčko s výraznými aplikacemi, černý top a růžovou nabíranou sukni připomínající cukrovou vatu, která byla tak krátká, že sotva zakrývala její pozadí. To vše v kombinaci s černými punčochami a lodičkami na vysokém podpatku. Miss Universe za loňský rok tak musela na přehlídce mezi hosty působit jako růžový přízrak.

Angolanka, jejíž celé jméno zní Leila Luliana da Costa Vieira Lopes, se narodila na Kapverdských ostrovech, přistěhovala se do Angoly a nyní studuje v Anglii management na univerzitě Campus Suffolk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám