Hlavní obsah
Článek

Světlana Nálepková (63) jenom září a na svá léta vypadá náramně. Přiznává, že jsou v tom asi hlavně geny, protože nic zvláštního pro to nedělá. "Sice cvičím jógu, ale také trochu piju alkohol, trochu kouřím, stravu si moc nehlídám," řekla Super.cz. Připouští ale, že roli hraje i o devatenáct let mladší milenec Václav.

"Říká se to, ale i kamarádky mi tvrdí, že jsem vedle něj fyzicky omládla. Zatím je to hezké, ale jak dlouho to bude trvat, je otázka. Přece jen je o hodně mladší," svěřila herečka. "Já jsem vztahař, neumím mít románky a o všech mých partnerech jsem si myslela, že mi vydrží až do konce života a jsou to ti praví. A pak vždy zjistím, že to tak nebude," svěřila Nálepková.

"Do tohoto vztahu jsem ale šla s tím, že nebudu nic řešit ani plánovat, právě kvůli tomu velkému věkovému rozdílu. Řekla jsem si, že si to užiju a nebudu přemýšlet, zda to bude trvat pět nebo deset let nebo rok či týden," míní.

"Nepředpokládala jsem, že by z toho mohl vztah vůbec být, i když tam něco přeskočilo. Ale Václav mne naopak ujistil, že vztah chce. Byla jsem udivená, ale řekla jsem, že tedy dobře. Je svépravný, dospělý a snad si uvědomuje, co dělá," řekla Světlana se smíchem.

Nálepková se po dlouhé době začne objevovat na televizní obrazovce. Dostala roli v seriálu První krok, který začne vysílat TV Nova. "Je pravda, že jsem dlouho nic netočila, jen nějaký díl série Aféry pro Primu. Nevím, jak to vysvětlit. Možná jsem moc hezká nebo ošklivá, moc stará anebo ne dost stará. Anebo moc atypická. To neovlivníte," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám