Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fitness influencerku Tayu Christian sleduje na Instagramu už 1,6 milionu lidí. Své kypré křivky často předvádí při cvičení v přiléhavých úborech, ale také v bikinách. Není tedy divu, že má už i řadu obdivovatelů.

Ve skutečnosti jí chodí od mužů i stovky zpráv denně. Většina jí vyznává lásku a bezmezně ji obdivuje, jsou ale i tací, kteří na ni mají speciální požadavky.

„Chtějí po mně ty nejpodivnější věci,“ svěřila Daily Staru. „Od fotek chodidel, po použité spodní prádlo,“ přiznala, co je tak nejběžnějším požadavkem.

Od doby, co obsah svých sociálních sítí zaměřila víc na posílení ženského sebevědomí a nesoustředí se tolik na odhalené glamour snímky, se její příznivci trochu uklidnili, zájem o Tayu je ale stále obrovský.

„Pořád dostávám stovky vyznání denně,“ dodala k věci. Bohužel pro její obdivovatele, je ale modelka aktuálně zadaná. I když, jak přiznala, kdyby nebyla, vůbec by se nebála vyrazit na rande s fanouškem.

Na sociální síti se Christian proslavila díky fitness obsahu, sdílela ale také střípky ze svého studia medicíny. Svůj profil pak okořenila i sexy snímky, které, jak už to bývá, upoutaly nejvíc pozornosti.

„Sdílela jsem spoustu věcí ze školy, ale i fotky v sexy outfitech. Jsem zastánkyní toho, že krása a chytrost mohou jít ruku v ruce. Často mě uvidíte v laboratoři na podpatcích a s výraznou rtěnkou,“ tvrdí o sobě.

Sociální sítě ji živí a Taya se díky nim nemá vůbec špatně. Díky výdělkům si může dovolit studium a životní styl, který jí vyhovuje.

Reklama

Další články

Načítám