Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabnou Ivanku Trump (40) v pohodlném ležérním oblečení maskovanou kšiltovkou a slunečními brýlemi poznal asi málokdo, však i ve čtyřiceti vypadá spíš jako studentka než jako trojnásobná maminka. Takhle pohodově naladěná vyrazila o víkendu s manželem Jaredem Kushnerem (41) venčit jejich roztomilého psíka jménem Winter po prosluněné South Beach v Miami.

Bývalá první dcera, jejímž otcem je Donald Trump a maminkou česká rodačka a bývalá vrcholová lyžařka Ivana Trump, je za Jareda provdaná od roku 2009 a mají spolu desetiletou dceru Arabellu, osmiletého Josepha a šestiletého Theodora. Ti jim ovšem při venčení společnost nedělali.

Na první pohled bezstarostná dvojice ovšem musí v poslední době řešit nepříjemnosti spojené s nařízením soudu, kdy Ivanka musí svědčit v případu vyšetřování podvodů spojených s jejím otcem a jeho společností Trump Organization. Podle rozhodnutí soudu v New Yorku společně s ní bude předvolán i její bratr Donald Junior.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám