Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

"Nenávidím svého otce a tu jeho cikánskou nádheru," napsala na sociální síť dcera Tomáše Řepky (50), sedmnáctiletá Veronika. A přidal se i nový přítel její maminky Renáty Řepkové. Přítelkyni a maminku ještě nenarozeního dítěte Tomáše Řepky, modelku Vlaďku Erbovou (42) označuje jako černou svini i cigoru. Rasistické narážky poslouchá nádherná Vlaďka již dlouho.

Jaká je tedy pravda o jejím původu? "Jsem především Češka a v občance mám české občanství. Nejsem rómského původu, ale když slyším, co z úst vypouští pan Vokál a slečna Řepková, snad bych radši byla jiné rasy než oni. Za ně se nedá nic jiného než stydět," řekla Super.cz Vlaďka.

Rasistické urážky ubližují nejvíce její rodině. Maminka Eva se zhroutila a situaci kolem své dcery nese velmi těžce. "Do mě ať si každý kope, ale co komu udělala moje maminka. Celý život tvrdě pracuje, dobře mě vychovala a teď musí čelit útokům na náš původ. Paparazzi na ni čekají před jejím bytem, ubližuje jí to. Dohnalo ji to až k psychiatrovi a má předepsaná antidepresiva. Nechápu, jak na tohle někdo může mít žaludek," dodala smutná Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám