Hlavní obsah
Článek

Super.cz jako první vypátral, že krásnou Dianu Kobzanovou (42) nahradí na Frekvenci 1 zkušená moderátorská harcovnice Markéta Mayerová (44). Slávek Boura se tentokrát do rozhlasového týmu nepřidá.

To, že Mayerová nahradí Kobzanovou za mikrofonem v pořadu „Styl", je stoprocentní. Podle našich informací Markéta pravidelně dochází do rádia natáčet pilotní díly. Vysílání „do zdi“ jí prý jde jedna báseň, neboť má s vysíláním v rádiu letité zkušenosti. Nadšené z ní je nejen vedení, technici, zvukaři, ale i spolumoderátor Roman Mikesch (49).

„Markéta je žhavá kandidátka na tuto pozici," nepřímo potvrdila výsledky našeho pártrání PR manažerka rádia Frekvence 1 Radka Pilzová. Jelikož ještě nemá nová moderátorka podepsanou smlouvu, nedočkali jsme se pochopitelně definitivního potvrzení. Proto byla skoupá na slovo i Mayerová. „Byla jsem na konkurzu, zkoušíme, uvidíme. Bylo by mi ctí," uvedla nám stroze Markéta.

Odcházející Diana Kobzanová byla o něco sdílnější. „Vím, že místo mě nastoupí Markéta Mayerová. Jsem za to ráda, protože ona je profík. Mám taky velkou radost z toho, že si lidsky sedla s mým kolegou Romanem," říká Diana. Modelka se v prosinci rozhodla odejít z rádia, aby se věnovala svému soukromému životu a měla víc času na cestování po světě s přítelem Štěpánem.

Reklama

Další články

Načítám