Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a modelka Nikol Moravcová (36) je další hvězdou, která letos trpí na svazích. Při jízdě na snowboardu drsně upadla a teď doslova trpí bolestí.

"Řídila jsem se heslem: kdo nepadá, jezdí pod svý možnosti. Sjížděla jsem poslední kopec s dalšími pěti kamarády, sekla se mi hrana a hodila jsem dvojtý salto. Hodně jsem si narazila krční páteř a zápěstí. Modřiny mám snad všude," řekla Super.cz Moravcová.

"Snad budu brzy v pořádku, nerada bych s krčním límcem odletěla do Ameriky. Odlet už se kvapem blíží. A v sobotu ve Špindlu moderuju přehlídku v hotelu Savoy, tak snad bude vše v pohodě," dodala s úsměvem krásná Nikol.

Moravcová není jedinou kráskou, která letos trpí na horách. Minulý týden skončila na operaci Martina Jandová, do které narazil snowboardista a má přetrhané vazy a rozdrcené kosti v koleně. Marta Ondráčková zase uklouzla na ledovce a má přetrhané vazy v kotníku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám