Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Baviče a humoristu Karla Šípa (78) pomalu ale jistě přešel jeho typicky zajíkavý smích. Jeho zdravotní problémy nejsou totiž zdaleka takovou banalitou, jakou se mohly na začátku jeho vynucené rekonvalescence zdát. Zánět kloubů, se kterým bojuje v důsledku přechozené nemoci, zatím neustupuje. Naopak.

Populární komik tak musel zrušit další sérii natáčení divácky oblíbeného pořadu Všechnopárty. V ohrožení je i moderování oblíbené divácké ankety Týtý, které letos připadá na 14. dubna. To měl na hrbu v posledních dvou letech nejen jako moderátor, ale i co se týče přípravy scénáře. „Vypadá to velice špatně. S postupujícím zánětem mu stále reálněji hrozí endoprotéza,“ sdělil deníku Aha! zdroj z bavičovy bezprostřední blízkosti.

Lidem v České televizi zdravotní stav Karla Šípa působí starosti. Předtočené díly došly a na řadě jsou divácky méně vděčné reprízy. „Věříme, že se Karel Šíp brzy uzdraví a bude moci pokračovat v natáčení. V každém případě diváci o oblíbenou Všechnopárty nepříjdou,“ uvedla mluvčí České televize Michaela Fričová. Nezbývá, než držet palce.

Reklama

Další články

Načítám