Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tématem letošní módní AmfAR galapřehlídky v Cannes byla svatba a heslo „Pojďme se vzít“, a tak bylo asi všem jasné, v jakém duchu se ponese. O překvapivé momenty a modely ale nakonec nebyla nouze. Na módní show v hotelu Cap-Eden-Roc se předvedla například Shanina Shaik, jež je v očekávání svého prvního potomka s partnerem Matthewem Adesuyanem.

Jednatřicetiletá Australanka, jež má kořeny v Pákistánu, Litvě a Saudské Arábii, se představila v netradičních svatebních šatech odhalujících bříško. Ty mohou být jistě inspirací pro mnohé dámy, které se vdávají v požehnaném stavu a mnohdy spíš řeší, jak bříško co nejlépe zamaskovat.

Během show se ale blýskla třeba i Ashley Graham v černé variantě svatebních šatů nebo mužští modelové, kteří názorně předvedli, že pánové nemusejí vždy sahat pouze po klasice v podobě obleku a košile.

Nastávající maminka Shaik ovšem byla neméně okouzlující i o den dříve na červeném koberci během premiéry snímku Elvis, kdy zvolila černou krajkovou róbu se spadlými rameny.

Reklama

Další články

Načítám