Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Karolína Ruppert je další soutěžící, která bojuje o vítězství v show Hlas Česko Slovenska. Svůj největší životní boj, jak sama doufá, už ale vybojovala. V den jejích dvaatřicátých narozenin jí lékaři zjistili, že má rakovinu prsu. Exmanželka zpěváka Matěje Rupperta si prožila velmi těžké životní období.

Zpěvačka, která zpívala v mnoha muzikálech a účastnila se i charitativních aktivit pro Jedličkův ústav s kapelou Tap Tap Orchestra, má za sebou chemoterapie, operaci i ozařování. Ale i v období, kdy jí vypadaly vlasy, se snažila být co nejpozitivnější. V té době dokonce nafotila akty s holou hlavou. "Chtěla jsem upozornit na to, že rakovina prsu může potkat i ženy kolem třicítky a jak je důležitá prevence," řekla Super.cz.

Nyní věří, že vše zlé už je zažehnáno. A i když stále ještě dochází na biochemoterapie, vrací se ke zpívání. Shodně s Annou K. se snaží apelovat na všechny ženy, aby nezanedbávaly pravidelné lékařské prohlídky a hlavně samovyšetření, protože tato zhoubná nemoc může udeřit kdykoliv.

Reklama

Další články

Načítám