Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čeští hokejisté udělají ve čtvrtek odpoledne všechno pro to, aby ve čtvrtfinále hokejového mistrovství světa vyřadili houževnatý tým Němců. Cesta do bojů o medaile ale nebude vůbec jednoduchá.

Na německé střídačce se kromě hlavního trenéra Toniho Söderholma objeví i jeho půvabná kanadská asistentka Jessica Campbell. Ta je vůbec první ženou, jež se coby trenérka objevila na mistrovství světa hokejistů. Sympatická blondýnka má v týmu Německa mimo jiné na starosti přesilové hry a platí za velkou expertku, kterou hokejisté plně respektují.

Jessica Campbell v bruslařské show Battle of the Blades

Devětadvacetiletá Campbell je bývalou kanadskou hokejistkou. Na svém kontě má stříbro z ženského mistrovství světa, zlato pak brala ještě s juniorskou reprezentací. Před pár lety tančila také v kanadské bruslařské reality show Battle of the Blades, kde předvedla nejen své bruslařské umění, ale i ženské půvaby.

Ženu na německé hokejové střídačce nedávno vykolejila slovenská reportérka televize RTVS Barbora Žiačiková. Ta si utrhla ostudu, když se místo hokejových otázek koučky zeptala, jaké to je být atraktivní trenérkou ve skupině přitažlivých hokejistů a zda nemá nějakého z nich radši, pokud se jí víc líbí.

Trenérka nevhodný dotaz nesla nelibě, protože coby profesionální koučka rozhodně neřeší, jaký je který hokejista fešák. „Je to moje profese, hráči mají zase tu svou, mám s nimi čistě profesionální vztah,“ reagovala na otázku reportérky trenérka.

Vzápětí se jí zastal i hlavní kouč německého nároďáku s tím, že Jessica je vynikající trenérka, jejíž zkušenosti jsou pro německý tým obrovským přínosem. Přesto věříme, že se naši hokejisté německým přesilovkám ubrání.

Reklama

Další články

Načítám