Hlavní obsah
Článek

Na jevišti září Natálie Grossová (21) už od svých dětských let. Přestože z některých rolí už vyrostla, puberťaček se mladá zpěvačka ještě nějakou dobu nezbaví. Jinak tomu nebude ani v novém muzikálu Okno mé lásky, který vzniká z hitů legendární skupiny Olympic.

„Budu hrát roli, která se jmenuje stejně jako moje ségra Denisa a bude to taková rošťanda. Ještě můžu hrát puberťačky, je mi devatenáct, tak je to dobré,“ prozradila na tiskové konferenci muzikálu Natálka, kterou v letních měsících čeká spousta práce a zkoušení na jevišti.

Přestože v loňském roce úspěšně dodělala maturitu, studiu se zpěvačka věnuje stále. „Nyní studuji pomaturitní studium angličtiny, musím skloubit zkoušení v divadle, přípravu písničky a školu. Věřím, že to nějak zvládnu. Baví mě studovat angličtinu, takže to půjde,“ svěřila se Super.cz Natálka, která se stále vrací do školní lavice. „Musím docházet do školy, ale dá se to vyřešit i jinak, když nemůžu, tak posílám úkoly a podobně. Ale na trochu jiný režim jsem zvyklá,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám