Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svazku australského modela Jordana Barretta (25) a jeho kolegy z branže Fernanda Augusta Casablancase zřejmě panují uvolněné mravy. Jak jinak si vysvětlit, že je Jordan poměrně často viděn s družném objetí se ženami, a ani se nesnaží to nijak skrývat. Přátelí se například se Stellou Maxwell nebo Candice Swanepoel. Tentokrát si vyrazil s jednou 'kamarádkou' rovnou do Cannes, kde se s ní vodil po promenádě.

Dlouhovlasá brunetka k procházce s Jordanem, jenž se v osmnácti proslavil vztahem s Paris Hilton, zvolila mimořádně průsvitné šaty, pod které si oblékla pouze titěrné kalhotky. Dvojice společně pózovala i před pětihvězdičkovým hotelem Martinez a vzájemně se držela okolo boků.

Barrett, jenž byl zvolen modelem roku na Models.com a Vogue jej nazval Modelem nové éry, přitom loni pojal za manžela Fernanda Augusta Casablancase, jehož otcem nebyl nikdo jiný než zakladatel jedné z nejslavnějších modelingových agentur světa Elite Model Management John Casablancas. Jeho bratr Julian Casablancas je frontmanem skupiny The Strokes.

Reklama

Další články

Načítám