Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku s nezaměnitelným hlasem nedávno zachytili na nákupech. S kamarádkou zavítala do vyhlášené čtvrti Melrose Place v Hollywoodu a byla ve velmi dobrém rozmaru. Sympatická umělkyně, jejíž původní jméno zní Elizabeth Woolridge Grant, letos oslaví 37. narozeniny, ale ve tváři je pořád jako holčička. Určitě jste již poznali Lanu Del Rey.

Autorka hitů jako Summertime Sadness, Young and Beautiful nebo Born to Die stáhla vlasy do drdolu a oblékla tříčtvrteční džíny, bílý top a košili a k tomu pohodlné žabky. Od dob, kdy se dostala do světel reflektorů, ubrala na líčení a z hubeňoučké holčiny je žena s plnými tvary.

Přestože poslední roky byly pro umělce náročné, Lana rozhodně nezahálela a loni vydala dokonce dvě alba. Její celkově sedmé studivé album nazvané Chemtrails over the Country Club vyšlo v březnu a v říjnu následovalo osmé Blue Banisters. Přestože se očekávaly nominace na ceny Grammy, nakonec se jich rodačka z New Yorku nedočkala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám