Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Kateřina Pechová v posledních měsících rapidně zhubla. Jak sama říká, 15 kilo dole nebylo plánovaných, může za ně vážná nemoc střev. Nyní už se zdravotně cítí lépe.

"Fyzicky se cítím také lépe. Pojí se to se zdravím, tělo se uzdravuje, kila dolů neuškodí. Nám ženám se zvedá i sebevědomí. Přesto ale razím to, že je hlavní, aby se žena cítila dobře, v jakékoli váze," řekla Super.cz Kateřina Pechová, která byla jednou z hvězd módní show Debbie Brown.

I tam kila dole ocenila. "Já u těchto přehlídek obvykle kila neřeším, mě to bavilo i s kily navíc. Má to vždycky skvělou atmosféru. Nyní mi modely lépe padnou, lépe to vypadá. A to je fajn," upřesnila.

Zdravotní stav je čím dál lepší. "Zlepšuje se to, makám na tom," dodala s tím, že velkou oporou je jí manžel, muzikálový herec Peter Pecha. "Byl to těžký půlrok. Petr je držák. Střeva jsou druhý mozek, se říká, a i moje psychika byla jiná. Náš vztah to ale myslím utužilo. Petr se ukázal jako parťák," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám