Hlavní obsah
Článek

Po velkolepém triumfu na udílení letošních hudebních cen Grammy, kde získala šest cen, Adele (23) prozradila své plány do budoucnosti. Oblíbená zpěvačka si chce dát pětiletou přestávku od hudby a soustředit se na vztah se svou novou láskou Simonem Koneckim.

Vynikající umělkyně chce dát přednost lásce prý proto, že v minulosti udělala opak, což vedlo ke zlomenému srdci. Bude mít ale po pěti letech spokojená Adele o čem zpívat?

„Každý den pracuji, moje vztahy ztroskotaly. Teď budu mít alespoň dostatek času na to psát šťastné texty. A budu zamilovaná a šťastná. A pak nevím, co budu dělat. Vdám se. Bud mít děti a budu se starat o zeleninový záhon,“ svěřila se zpěvačka časopisu Vogue, která navíc prohlásila, že je dobrou přítelkyní, protože ráda vaří, směje se a užívá si sex.

Adele prý vděčí svému nedávnému onemocnění hlasivek za to, že si uvědomila, co je pro ni důležité: „Měla jsem hodně času si věci promyslet, což je úžasné. Kdybych neměla problémy s hlasivkami, nikdy bych se nad těmi věcmi nezamyslela. Teď už se cítím úplně klidná.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám