Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anička Slováčková (28) v úterý chyběla na oslavě 79. narozenin svého otce Felixe Slováčka (80). Není divu, celá rodina po autonehodě její maminky Dády Patrasové (67), která odmítla podstoupit dechovou zkoušku, prochází dalším těžkým obdobím.

Zpěvačku v úterý cestou ze zkoušky s její skupinou nafotili paparazzi s kolegou z kapely. Usmívala se. A to se neodpouští. Okamžitě jí začaly chodit desítky zpráv, jak je necitelná. Došlo to tak daleko, že Aničce někteří dokonce přejí smrt.

"Asi jo. Asi jsem na tu rakovinu měla fakt radši chcípnout. Jak mi spousta z vás napsalo," napsala na sociální síti Anička.

"Z jedné fotky, kde se usmívám, vznikají zprávy o tom, jaká jsem zrůda a jak stojím jako celej člověk úplně za hovno. Nevíte naprosto nic o tom, co si kdo z nás prožívá, jak to všechno řešíme, nebo vůbec jak dlouho už se o něco snažíme," říká smutně Anička, která rodinnou situaci už několik let nenese dobře a s bratrem se všemožně snaží pro mámu najít pomoc. Bohužel zatím marně.

Reklama

Další články

Načítám