Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo si vzpomíná na legendární seriál Dynastie, dozajisté mu bude tvář herečky Joan Collins dobře známá. Představitelka proradné potvory Alexis Colbyové v pondělí oslavila 89. narozeniny. Učinila tak návštěvou zahradní show v Londýně známé pod názvem RHS Chelsea Flower Show.

Na akci dorazila držitelka Zlatého glóbu a řady dalších cen s manželem Percym Gibsonem, od nějž ji dělí dvaatřicetiletý věkový rozdíl. Dokonale elegantní pár si užíval výstavu nejrůznějších druhů květin a byl samý úsměv. Společně ochotně pózovali fotografům a po dvaceti letech manželství působili jako perfektně sehraná a spokojená dvojice. Vypadá to, že Joan už tentokrát Percyho za žádného jiného muže nevymění…

Jedná se přitom o hereččin pátý svazek. Poprvé byla čtyři roky provdaná za irského herce Maxwella Reeda, podruhé osm let za anglického herce Anthonyho Newleyho, s nímž počala dceru Taru a syna Alexandera.

Napotřetí jí to nevyšlo s americkým byznysmenem Ronem Kassem, s nímž má dceru, ale rozvedli se po devíti letech manželství. Před Percym si vzala v roce 1985 ještě švédského zpěváka a hezouna Petera Holma. Jejich manželství se ovšem rozpadlo po pouhých dvou letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám