Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Měsíční svit byl hitem 80. let. Americká televize ho vysílala v letech 1985-1989 a z ústřední dvojice v podobě Cybill Shepherd (72) a Bruce Willise (69) se stalo ikonické duo.

Cybill nyní zavítala na charitativní akci Race to Erase MS v Los Angeles na podporu pacientů s roztroušenou sklerózou, kde se rozpovídala o dávném příteli, k němuž chová v srdci jenom lásku. Dokonce přiznala, že to mezi nimi jiskřilo.

„Vždycky mi z něj stoupla teplota,“ smála se při rozhovoru pro Extra. „To znamenalo dvě věci, zaprvé, přitahoval mě, a zadruhé, nikdy bych podle toho nejednala, protože jsme se přitahovali navzájem. Vždycky budu Bruce milovat,“ vzdala hold bývalému kolegovi.

Dodala, že nikoho jiného pro roli nechtěli. S Willisem, který trpí afázií a v březnu oznámil konec herecké kariéry, Cybill cítí. I její vlastní dceru sužuje nemoc, Clementine trpí právě roztroušenou sklerózou.

I z toho důvodu Shepherd organizaci podporuje. „Pamatuji si den, kdy jsem s Clementine šla za specialistou na roztroušenou sklerózu a diagnóza byla pozitivní. Ale vede si dobře. Nemohla bych si přát víc. Moje milovaná Clementine,“ podělila se.

Cybill je herecky stále aktivní. Kromě Měsíčního svitu jste ji mohli zaznamenat v seriálech Agentura Jasno, Laskavý dotek nebo Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti. Co se týče filmů, tíhla v posledních letech spíš k menším rolím, jejím zatím posledním filmem je drama Láska, láska, láska z roku 2020.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám