Hlavní obsah
Článek

Milenci Vojtěch Dyk (38) a Táňa Vilhelmová (45) se spolu opět objevili ruku v ruce ve společnosti. Na pondělní slavnostní premiéře nového českého filmu Signál, v němž si Dyk zahrál jednu z hlavních rolí, se od sebe nehnuli na krok a vrkali jako čerstvě zamilovaní.

Ačkoli zlé jazyky nedávno přišly s informací, že ostře sledovaný páreček Dyk a Vilhelmová mají krizi, herci dokázali, že do vztahových neshod mají opravdu daleko. Jejich dotyky a zamilované pohledy mluvily za vše.

"Chovali se jako čerstvě zamilovaní a vypadali velmi šťastně. Vážně jim to spolu sekne," vylíčil jeden z účastníků filmové premiéry.

Ani na nevraživost mezi Táňou a dalšími členy kapely Nightwork, která se mimochodem postarala o ústřední písničku k filmu s názvem Čekám na signál, to nevypadalo. Alespoň podle toho, jak skvěle se herečka mezi pokecem s fotbalistou Markem Jankulovskim a konverzační pauzičkou s vychlazeným pivíčkem v ruce bavila s Honzou Maxiánem.

Nový český film přišla mimo jiné zkouknout také Vojtova krásná expřítelkyně Markéta Frösslová, kterou Dyk opustil právě kvůli starší Táně. I ta vrhala úsměvy na všechny strany a zářila v květovaném sáčku, které bylo příjemným barevným zpestřením mezi veskrze tmavými outfity ostatních.

Reklama

Další články

Načítám