Hlavní obsah
Článek

Jsou hvězdy, které nikdy nehasnou, a jednou z nich je bezesporu i Sharon Stone (66), která ovládla červený koberec v Cannes. Herečka, k níž neodmyslitelně patří krátký sestřih, zazářila ve smaragdově zelených šatech s vysokým rozparkem a sladěných sandálkách během pondělní premiéry sci-fi dramatu Crimes of the Future.

Sharon se ve slušivé róbě očividně cítila skvěle a záře reflektorů si užívala. Strčila do kapsy dokonce i krásnou teprve dvacetiletou modelku Helenu Gatsby, s níž před fotografy zapózovala.

Hvězda Základního instinktu je tak další takzvaně ‚áčkovou‘ celebritou, která letos do francouzského města filmu zavítala. Po dvou letech poznamenaných pandemií covidu-19 tak festival opět naplno ožil a soustředí se na něj mediální pozornost z celého světa.

Na premiéře byly k vidění i další slavné tváře účinkující ve zmiňovaném snímku od Davida Cronenberga. Kromě Léy Seydoux ještě Viggo Mortensen, Kristen Stewart, Vincent Cassel, Tina Kunakey, Rebecca Hall, Emily Ratajkowski, Peter Sarsgaard nebo Maggie Gyllenhaal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám