Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a finalistka České Miss 2016 Michaela Říbalová sice s manželem, moderátorem Petrem Říbalem, sice ještě nemá děti, ale svoje mateřské pudy si zatím vynahrazuje na pejscích. Prvního psího nalezence, fenku Missinku, si přivezla z Řecka ze soustředění.

"Už máme doma další, Connie, zatím v dočasné péči. Má putovat do Irska k mojí tetě, ale chtěli bychom si ji nechat. Je totiž úplně stejná jako Missi. Taky je z Řecka, má taky vadu nožičky, špatný mělčí kloub a lítá jí tam čéška. My jsme na ty řecké mrzáčky," svěřila Míša a na podobu mezi pejsky se můžete podívat i v záběrech v našem videu.

Myslí si, že psí kamarádka by prospěla i Missince. "Holky si na sebe docela zvykly. Ze začátku si hodně hrály, i když teď je Missinka trochu žárlivá a hlídá si nás. Ale aspoň nebude tak rozmazlená, doteď mohla všechno," vysvětlila.

Na psy je celá její rodina. "Moji rodiče mají tři pejsky, takže jich dohromady máme pět. To je už je takový malý útulek. Můj sen vlastně bylo útulek mít, tak si ho tak trochu plním. A můj manžel sice nikdy pejska nechtěl, ale teď by chtěl všechny," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám