Hlavní obsah
Článek

Dáda Patrasová (67) měla v pondělí odpoledne autonehodu na pražských Vinohradech. Podle prvních informací to vypadalo, že na sedadle spolujezdce seděl její manžel Felix Slováček (80), ten však k nehodě dorazil později. Podle policie Dáda po nehodě odmítla dechovou zkoušku. Krátce na to ji kamery zachytily, jak si vyšla z domu na procházku.

Při chůzi měla trochu problémy a musela se chvílemi přidržovat plotu. Nakonec herečka dokonce upadla, ale zjevně se jí nic nestalo a v pořádku se dostala zpátky do domu. Je jasné, že ji situace musela rozrušit.

„Kolem půl třetí jsme přijali oznámení o dopravní nehodě na Benešovské ulici. Řidička měla nabourat do zaparkovaného auta a následně do zátarasů. Na místě se odmítla podrobit dechové zkoušce, okolnosti vyšetřujeme,“ řekl k věci Super.cz mluvčí policie Jan Daněk o pár hodin dříve.

Při nehodě naštěstí nedošlo k žádným zraněním. Na místě zasahovala policie i hasiči.

V den nehody slavil její muž Slováček 79. narozeniny. Oslava pro rodinu a přátele se koná zítra. Patrasová by na ní neměla chybět, neboť se Slováčkem nedávno obnovili vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám