Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Momentálně by se asi těžko hledalo místo s větší koncentrací celebrit, než je francouzské Cannes. Ujít si filmový festival, ale také zázemí místních hotelů, nenechala ani Charlotte Casiraghi, jejíž babičkou byla americká hollywoodská hvězda a později monacká kněžna Grace Kelly, dědečkem kníže Rainier III. a maminkou je monacká princezna Caroline.

Není divu, že Charlottiných půvabů si v minulosti všimla řada módních domů. A přestože je už dvojnásobnou maminkou, občas si ještě odběhne od mateřských povinností a blýskne se jako modelka v nějaké z kampaní. V minulosti se stala tváří například značek Gucci, Montblanc nebo Yves Saint Laurent.

Jinak je ale především nadaná jezdkyně na koních a pracuje jako publicistka a editorka. Do Cannes zavítala se svým manželem filmovým producentem Dmitrim Rassamem, synem francouzské herečky Carole Bouquet. Společně mají tříletého syna Balthazara. Z předešlého vztahu s francouzským komikem Gadem Elmalehem má ještě staršího syna Raphaela (9).

Reklama

Další články

Načítám