Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Chystáte se změnit barvu vlasů, zakrýt přibývající šediny, dobarvit odrosty nebo jen chcete vdechnout šmrnc dosavadnímu odstínu? Zapomeňte na kompromisy. Můžete mít vše - od temně černé až po platinovou blond a klidně i všechno mezi tím.

Krásné, zdravé a vyživené vlasy jsou chloubou i předností každé ženy. Nedostatečná péče o vlasy se vám však zvláště v letních měsících může pořádně vymstít. Ostré slunce, slaná či chlorovaná voda a celá řada dalších rizikových faktorů se bohužel může podepsat na jejich kvalitě. Vlasy bývají velice často vysušené, vyšisované, zlámané nebo roztřepené. Co s tím? Zapomeňte na kadeřnické nůžky a své vlasy hýčkejte intenzivní, dlouhotrvající a vyživující péčí od matky přírody.

Barvení a péče v jednom

Garnier Color Naturals Creme je vyživující permanentní barva na vlasy s dvojí ochranou. Dodá vlasům nejen sytou, dlouhotrvající barvu s hloubkovým vyživením, ale díky pečujícím olejům poskytne každému vlasovému vláknu lesklý, jemný a dokonale hladký povrch. Garnier Color Naturals Creme není jen další nudnou novinkou v barvách na vlasy. Její krémové složení je bohaté na přírodní oleje, které pronikají hluboko do struktury vlasů a dodávají jim potřebnou péči již během samotného barvení.

Foto: Shutterstock.com
Elixír pro krásné vlasy od matky přírody

Vlasy jako ze salonu

Značka Garnier Color Naturals Creme pečuje o barvené vlasy do nejmenšího detailu. Závěrečná péče je obohacena o pět přírodních olejů – avokádový, olivový, karité, brusinkový a arganový. Díky těmto olejům jsou vlasy hedvábně jemné na dotek, zářivé a po šedinách není až na osm týdnů ani památky. A co můžete udělat pro ještě dokonalejší výsledek? Vyzkoušejte virtuální zrcadlo na webu www.garnier.cz, kde si můžete vyzkoušet všech 35 odstínů prostřednictvím kamery vašeho telefonu nebo počítače či nahráním selfie. Snadno a rychle si najdete ten odstín, který vám nejvíce sedí. Dejte šanci něčemu novému a už nebudete chtít jinak.

Jednoduchý způsob aplikace

Všechny barvy na vlasy Garnier Color Naturals Creme poskytují jednoduchý způsob aplikace, který zvládne skutečně každý. Domácí barvení vám navíc ušetří čas a energii. Nabarvením, smytím a vysušením však všechno hezké nekončí. Po barvení dopřejte svým vlasům další potřebnou péči. Po dobu dvou až tří dnů po barvení se vyhněte používání šamponu. Tím umožníte „uzamčení“ barvy ve vlasových vláknech. Výsledný barevný efekt tak vydrží mnohem déle. Jakmile začnete vlasy znovu mýt, používejte výrobky určené pro barvené vlasy. V případě světlejšího odstínu, než byl váš původní, použijte tónovací šampon, abyste se vyhnuli nežádoucímu oranžovému nebo žlutému nádechu.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám