Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hostem právě probíhajícího filmového festivalu v Cannes je také herec a filmař Casey Affleck (46), kterého na azurové pobřeží doprovází jeho partnerka Caylee Cowan (24). Dohromady se dali před rokem a půl.

„26. leden je den, kdy jsme se poprvé potkali. Vesmír se spiknul, aby nás spojil, když jsme to nejvíc potřebovali. Calebe Casey Afflecku, jsi druhou půlkou mého srdce. Jsi úžasný a milující partner,“ napsala herečka v den prvního výročí setkání.

I on nechal nahlédnou do jejich vztahu. „Před rokem jsme se potkali. Před pár měsíci jsem zmoudřel. Díky bohu, že nebylo pozdě,“ uvedl. „Nevím, čím jsem si tě zasloužil, ale jsem odhodlaný to udržet navždy,“ napsal zamilovaný Casey.

V minulosti byl ženatý s herečkou Summer Phoenix, mají spolu dceru Indianu (17) a syna Attica (14).

Cowan začala svou kariéru na divadle, postupně se dostala k filmům. Její první role přišla v roce 2019 v romantickém dramatu Sunrise in Heaven, aktuálně má na kontě 8 titulů, další jsou v přípravě.

Casey Affleck je mladším bratrem herce a filmaře Bena Afflecka (51), který nedávno obnovil vztah se svou někdejší láskou Jennifer Lopez (54). Pár už se po roce vztahu i zasnoubil. „Poklidná sobota, doma, a dva lidé, kteří si slibují stát při sobě. Dva šťastlivci, kteří dostali druhou šanci na pravou lásku,“ komentovala romantický moment zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám