Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eudora Okoro (60) z Velké Británie je opravdu nesmírně zachovalou šedesátnicí. Sympatické lektorce tance a DJce lidé hádají klidně o 30 let méně, než je její skutečný věk, a málokdo věří, že už jí padlo 60.

Mladistvý vzhled jí bývá v tomto ohledu dokonce na obtíž. Nápadníci ze seznamek si myslí, že lže, spolužačky ze školy jí závidí, a dokonce s ní odmítly spolupracovat i kosmetické značky, které hledaly padesátnice a šedesátnice do svých kampaní. Pro ty vypadá až příliš mladě.

Eudora přísahá, že nikdy nepodstoupila plastiku ani botox a mladistvý vzhled přisuzuje jednoduše genetice, aktivnímu životnímu stylu, dostatečné hydrataci a krémům s vysokým SPF faktorem.

Když se po letech setkala se spolužáky ze školy, některým se prý udělalo špatně z toho, že se Eudora vůbec nezměnila. Přitom bývaly i doby, kdy byla ze svého vzhledu zoufalá.

„Když jsem byla teenager, nesnášela jsem, jak jsem byla hubená. A to dokonce tolik, že jsem se furt cpala vším možným, abych přibrala,“ přiznala liverpoolským novinám ECHO.

„Pamatuji si, že mi táta vždycky říkal, že se to zlomí po třicítce, jako tomu bylo u mámy,“ dodala Okoro.

S přibývajícími roky ale na rozdíl od maminky nepřibírala, a naopak vypadala stále lépe a lépe. Dnes musí lidem většinou ukazovat občanku, aby jí věk věřili.

Eudořin manžel Paul bohužel zemřel v roce 2019 ve věku 52 let. Eudora je připravená zase randit, ale mladistvý vzhled jí to paradoxně ztěžuje.

„Oslovují mě hodně i mladí muži okolo 20 let. Když jim řeknu, kolik mi doopravdy je, myslí si, že lžu. Už jsem zašla tak daleko, že si ubírám 10 let, ale lidé mi stejně nevěří,“ přiznala.

„Ptala jsem se mladších mužů, proč mě oslovují, většina odpověděla, že je hezké vidět přirozenou krásu,“ dodala k tématu.

Eudora se na závěr podělila o pár tipů. Každé ráno pije džus z čerstvého ovoce a zeleniny a jí výhradně rostlinou stravu. Denně vypije minimálně 2 litry vody a také každý den cvičí.

„Pokud nemáte vyloženě zdravotní problémy, věřím, že stárnutí máme ve vlastních rukou. Pokud jste fit a zdraví, má to pozitivní vliv na vaši duševní i fyzickou kondici,“ je přesvědčená Okoro.

Reklama

Další články

Načítám