Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smutný příběh modelky Loni Willison (39) se bohužel ani nadále nevyvíjí lepším směrem. Bývalá manželka herce Jeremyho Jacksona (41), známého z Pobřežní hlídky, už šestým rokem žije na ulici a její návrat do normálního života je čím dál vzdálenější. Sama Loni totiž nemá vůli něco změnit a tvrdí, že je spokojená a nic jí nechybí. Odmítá dokonce jakoukoli pomoc a nepřeje si mít nic společného ani se svými bývalými přáteli.

Naposledy byla spatřena v ulicích Los Angeles v pátek, kde prohledala několik kontejnerů a odpadkových košů, přenesla si zřejmě s kamarádem z ulice sešlapané kartony do svých provizorních přístřešků a poté si převážela své živobytí na vozíku. Druhý den pak Loni slavila 39. narozeniny.

Měla přitom výborně rozjetou kariéru modelky a díky zálibě ve fitness fotila často v plavkách. Ještě před osmi lety žila hollywoodský sen, když se objevovala po boku Jeremyho na společenských akcích a byla ozdobou červeného koberce. Ovšem manželství vydrželo pouhé dva roky.

Od rozvodu v roce 2014 nastal zlom, Loni začala trpět psychickými problémy, přišla o dvě zaměstnání a spadla do drog, osudnou se jí stala závislost na pervitinu. Podle svých slov není s nikým z minulosti v kontaktu. „Nemluvila jsem s Jeremym. Nechci mluvit se svými přáteli, vede se mi dobře. Nechci, aby mi kdokoli pomáhal,“ stála si již v minulosti za svým Willison.

Reklama

Další články

Načítám