Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Markéta Procházková (38), provdaná Schimmerová, se v loňském roce naplno vrhla do práce. Svého prvorozeného syna Teodora si chtěla co nejvíce užít, takže se věnovala jen nazkoušeným představením a roli maminky.

Nyní už má čas na zkoušení a objeví se v nové roli v muzikálu Maminy. „Je to holčina, která je v očekávání, a dokonce na jevišti porodí, tak se na to už těším,“ svěřila se Markéta na tiskové konferenci v Divadle Lucie Bílé, kde se představení od září bude hrát.

Skloubit práci zpěvačky a péči o syna není jednoduché, Markéta si však nemůže stěžovat. „Zvládáme to skvěle, mám úžasného muže a Teodor tatínka, snažíme se dělat vše tak, aby mu nic nechybělo,“ prozradila nám někdejší hvězda show Tvoje tvář má známý hlas.

„Už je mu tři a půl, do školky ještě nechodí,“ svěřila se Markéta s tím, že syn je po ní. „Je po mně dost tvrdohlavý, kdybych po něm chtěla zazpívat, tak to nikdy neudělá. Ale zpívá si písničky, které mu pouštíme, zahraje i celou pohádku se všemi rolemi, ale nikdy ne, protože mu řeknu, ale proto, že sám chce,“ dodala Procházková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám