Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější dvojice Hollywoodu zvaná Brangelina v poslední době údajně procházela krizí, ale během pondělního galavečera na filmovém festivalu Berlinale v Berlíně se zdálo být vše zažehnané. Jolie (48) získala filmové ocenění a když se objevila na pódiu a publikum jí ještě dlouho aplaudovalo, Pitt (60) z ní nemohl spustit oči. Není divu, že byl na svou úchvatnou brunetku náležitě pyšný...

Herečka získala cenu od organizace Cinema For Peace oceňující filmy, které upozorňují na porušování lidských práv, války a genocidu. Angelina přitom ocenění nezískala za své herecké dovednosti, ale za snímek The Land Of Blood And Honey, který režírovala. Film pojednává o lásce srbského velitele a muslimské zajatkyně v pracovním táboře v Bosně. Angelina po získání skleněné ceny přednesla krátký projev a poté se vrátila ke stolu ke svému partnerovi, který jí spolu s ostatními nepřestával tleskat.

Podle nedávných informací měl však slavný pár problémy a docházel i do partnerské poradny. Důvodem mělo být prohlášení zpěvačky Vanessy Paradis, že její manžel Johnny Depp měl s Jolie poměr. K tomu mělo dojít během natáčení filmu Cizinec před dvěma lety. Čtrnáctileté manželství Paradis a Deppa údajnou nevěru neustálo, ale zdá se, že vztah mezi Jolie a Pittem stojí na skutečně pevných základech.

Související témata:
Berlínský mezinárodní filmový festival (Berlinale)

Reklama

Další články

Načítám