Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kosmetika je naší každodenní součástí. Od sprchových gelů až po pleťové krémy, séra, šampony. Kdo z vás ale viděl, jak funguje profesionální výroba kosmetiky?

Po 4 letech se česká rodinná kosmetika Ryor rozhodla otevřít brány svého výrobního areálu v Kyšicích u Kladna veřejnosti. Za plného provozu tak budete moci vidět, jak se profesionálně vyrábí kosmetika, a to už tento víkend 28. a 29. května. „Provedou vás přímo zaměstnanci firmy, takže každá skupina bude mít trochu jiný výklad. Záleží, jestli vás provede obchodní zástupkyně nebo kolegyně z vývoje,“ říká Jana Stránská, obchodní ředitelka a dcera majitelky firmy.

Foto: RYOR a. s.
Uvidíte výrobu za plného provozu

Dozvíte se, jak se skladují kosmetické suroviny, jak vypadá varna anebo jak se výrobky plní do obalů na výrobních linkách.

Ať už se rozhodnete přijít s rodinou nebo na dámskou jízdu, akci si rozhodně užijete. Připraven je i doprovodný program, kde budete moci hlasovou o novou podzimní limitovanou edici kosmetiky Ryor anebo se nechat vyfotit ve fotokoutku s různými rekvizitami. „Samotná prohlídka trvá zhruba asi 30 minut, nicméně vzhledem k tomu, že se místo nedá zarezervovat a mezi skupinkami musí být časové mezery, očekáváme, že chvilinku bude potřeba počkat. Právě proto jsme se snažili vytvořit doprovodné akce,“ dodává Jana Stránská.

K dispozici bude i kosmetická poradna. Téměř všechny produkty si budete moci vyzkoušet, a nakonec v případě zájmu i zakoupit.

Rodinné stříbro

Připomeňme si, že Ryor je tradiční česká značka, která byla založena v roce 1991 Ing. Evou Štěpánkovou. Ta firmu založila ve svých 43 letech po ukončené mateřské dovolené, aby se postarala o dceru Janu. Firma je velmi hrdá na vlastní firemní areál a vývojové laboratoře. Eva i dcera Jana vnímají firmu jako rodinné stříbro. Velmi kladou důraz na kvalitu, ale i cenu produktu. V současné době firma vyrábí přibližně 200 druhů produktů pro všechny věkové kategorie i typy pleti.

Foto: RYOR a. s.
Výrobní areál se nachází v Kyšicích u Kladna

Kdy a kam dorazit?

Akce se koná o víkendu 28. a 29 května. V sobotu od 10 do 17 hodin. V neděli od 10 do 15 hodin. Na webu společnosti najdete další praktické informace.

Výrobní areál najdete na adrese Karlovarská 207, Kyšice u Kladna (pozor! Kyšic je v ČR víc, hledejte ty ve Středočeském kraji).

Více informací najdete na <a href="https://i.seznam.cz/clickthru?spotId=3247156&amp;destination=https%3A%2F%2Fwww.ryor.cz%2Fclanek%2F1562838366-jak-se-tvori-kosmetika-dny-otevrenych-dveri-28-29-kvetna-2022%2F" target="_blank">ryor.cz</a>

Další články

Načítám