Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač jejich vztahu vzhledem k výraznému věkovému rozdílu třiapadesáti let nikdo příliš šancí nedával, manželé Almeda (77) a Gary (24) letos oslavili šesté výročí svatby. Svou lásku si museli obhájit před rodinami i známými.

Manželé se seznámili na pohřbu Almedina syna v době, kdy bylo Garymu pouhých sedmnáct roků. Tehdy už věděl, že ho přitahují starší ženy, byl zrovna po rozchodu se sedmasedmdesátiletou paní, Almedě bylo tehdy 71.

„Nehledala jsem mladšího muže, Gary se prostě objevil,“ popsala Almeda Daily Staru s tím, že okamžitě věděla, že je to ten pravý.

Svatba proběhla záhy, během dvou týdnů od seznámení, a stála 137 liber, necelé čtyři tisíce korun.

Pár otevřeně mluví i o svém milostném životě. „Po fyzické stránce by náš vztah nemohl být lepší,“ chválí si Gary s tím, že jeho manželka je v srdci mladice a ženou jeho snů. „Věk je jen číslo,“ dodává mladý muž.

Ode dne, kdy se potkali, nebyli jedinou noc bez sebe. Vztahu nakonec dali požehnání i jejich příbuzní včetně 48leté Garyho matky a přátelé. Manželé jsou za to nesmírně vděční.

Reklama

Další články

Načítám