Hlavní obsah
Článek

Herec a principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský (66) je náležitě pyšný na svou dceru Kristýnu Hrušínskou (37), která ozdobila červnové vydání časopisu Playboy. Hrušínská se neváhala svléknout, ale kdo by snad čekal, že by to tatínkovi mohlo vadit, ten se mýlil.

Vkusné sexy snímky se mu naopak moc líbí. „To máme krásnou dceru, co? Aneb když se tátové chlubí, že jejich dceru chtějí fotit pro Playboy!“ tetelil se blahem divadelník, který má dceru Kristýnu s manželkou Miluší Šplechtovou.

„Kristýnku brzy uvidíte ve filmu Pánský klub, můžete ji vidět v Divadle Na Jezerce (Naprostí cizinci, Občan první jakosti, Pánský klub, Už je tady zas!, Charleyova teta, Mašíni) anebo v seriálu Ulice,“ vyjmenoval, kde všude hraje jeho dcera pyšný otec.

A vysvětlil, že chlubení mají tak trochu v rodině. „Vzpomněl jsem si teď tím chlubením na svého dědečka, který prý vždycky chodil na divadelní nebo filmové premiéry svého syna Rudolfa, tedy mého táty. A pokaždé se prý o přestávce nebo po konci nenápadně přitočil k hloučku neznámých diváků a prohodil, že ten Hrušínský je zase v té roli vynikající. Pak už se jen tiše radoval, když ti lidé začali jeho syna chválit. Jo, chlubení chce svoje,“ smál se Hrušínský, jehož dcera si focení pro pánský časopis užila.

„Cítila jsem se uvolněná a sexy. To mi dodalo odvahu se svléknout a zapózovat, jak mě příroda sama stvořila. Výsledek rozhodně stojí za to! Jsem ráda, že jsem nakonec na spolupráci kývla,“ nelitovala Kristýna Hrušínská.

Reklama

Další články

Načítám