Hlavní obsah
Článek

Na filmový festival do Cannes občas zavítají i hvězdy hudebního nebe, jako tomu bylo například u australské popové ikony Kylie Minogue (55). Ta se ve čtvrtek účastnila akce Classics Can Be Remixed Magnum. Stalo se tak u příležitosti uvedení jejího zremixovaného hitu z roku 2001 Can’t Get You Out Of My Head ve spoluráci s dýdžejkou Peggy Gou.

Minogue zvolila odvážné šaty z různě převázaných pásků, které odhalily dost z její stále perfektní postavy. Ovšem dlouhé zvlněné mikádo, kdy si nechala volně plihnout vlasy okolo obličeje, jí pár let přidalo. U Kylie jsme byli zvyklí spíš na vzdušnější variantu, přes kulatý kartáč vyfoukaný a sestříhaný účes.

A jak se vlastně jedné z nejúspěšnějších zpěvaček v historii aktuálně daří v osobním životě? Podle serveru Whosdatedwho.com si Kylie prošla dvaadvaceti vztahy se slavnými muži, i když některé z nich nejsou oficiálně potvrzené.

Z těch, o nichž se ví, že s krásnou zpěvačku tvořili pár, jmenujme alespoň několik. Byli jimi například frontman kapely INXS Michael Hutchence, zpěvák Lenny Kravitz, herci Jean-Claude Van Damme, Olivier Martinez či Joshua Sasse. V letech 2017 – 2018 měla ovšem vztah i s princem Andrewem a nyní je zasnoubená s kreativním ředitelem magazínu GQ Paulem Solomonsem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám