Hlavní obsah
Článek

Na tiskové konferenci Letní scény Divadla Ungelt nechyběla Alena Mihulová (58). Hraje hned ve třech představeních s názvy Přítelkyně, Skořápka a Pstruzi.

Ptali jsme se herečky, jestli jí není líto, že v létě bude pracovat. „Vždycky mi to trošku je líto. A zároveň není, protože mám ráda oboje,“ řekla nám Mihulová, kterou diváci vedle Letní scény Ungeltu uvidí i v rámci Shakespearovských slavností. Ve video rozhovoru vyjmenovala, kam všude zamíří.

Mihulová bude na Letní scéně Ungeltu hrát poprvé pod širým nebem představení Pstruzi s Jaromírem Dulavou a Pavlem Liškou. „Na zkouškách tohoto kusu jsem byla vyloženě šťastná. Ráda s nimi hraji a těším se na to,“ zve čtenáře na novou hru.

O prázdninách ale hodlá také odpočívat. „Miluji léto a těším se na něj. Vždycky se snažím to nakombinovat tak, abych měla práci a odpočinek naplánovaný půl na půl,“ říká Mihulová, která s výlety už začala, před pár dny se vrátila z Egypta.

A jaké má další plány? „Čeká nás dovolená v Bulharsku. Moje dcera s přítelkyní si tu zemi zamilovaly. Dceru jsem tam vozila už jako malou, byly jsme tam asi sedmkrát. Pak jsme tam pár let nebyly a teď jsme zjistily, že jsou tam vybavení stejně, jako v ostatních hotelech jinde na světě. To místo máme rády a máme tam kamarády.“

Alenina dcera Karolína jede se svou partnerkou také na dovolenou na Mallorcu a herečka by zase ráda odcestovala ještě do španělské Andalusie. Cestování s dcerou a její přítelkyní si užívá a dámská sestava prý rozhodně netrpí ponorkovou nemocí. „Jsem hrozně ráda, že holkám nevadí, že se mnou jezdí, ba naopak že mě k tomu vybízejí," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám