Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned čtyřmi variantami obálek nejprestižnějšího plavkového vydání se letos může pochlubit magazín Sports Illustrated. Objeví se na nich Kim Kardashian (43), zpěvačka Ciara (38), plus-size modelka Yumi Nu (25) a rovněž Maye Musk (74), maminka nejbohatšího člověka na světě Elona Muska.

Letošní akce se konala ve čtvrtek v New Yorku v Hard Rock hotelu na Times Square a opět přilákala obrovské množství pozornosti a fotografů. K příležitosti představení plavkového vydání se konala party, na níž nechyběly tři dámy z obálek, absenci měla pouze Kardahsian.

Zatímco trojnásobná maminka Ciara předvedla dokonalé křivky v černých prostřižených minišatech, pětadvacetiletá Yumi Nu, jež je první plus-size modelkou asijského původu na obálce plavkového vydání, zvolila sytě červené šaty rovněž se zajímavými průstřihy. Maximálně elegantní byla Maye Musk, jež vsadila na bílou šifonovou sukni a krémové sako a stala se nejstarší ženou, která se kdy na titulní straně objevila.

Stát se kráskou z obálky tohoto vydání je stále považováno za jednu z nejvyšších met, kterých může modelka dosáhnout. Z českých krásek se to podařilo hned dvakrát Pavlíně Pořízkové, Veronice Vařekové a Daniele Peštové a jednou také Petře Němcové.

Reklama

Další články

Načítám