Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Britney Spears (42) se snoubencem Samem Asgharim o víkendu podělili s fanoušky o dojemné prohlášení, kde oznámili ztrátu jejich nenarozeného miminka, všichni zpěvačce posílali alespoň na dálku podporu a lásku. A zřejmě čekali, že si na nějaký čas dá pauzu od lechtivých fotografií, za které sklízí od mnohých příznivců kritiku i za klidnějších časů. Ovšem chyba lávky…

Se svými více než 42 milióny sledujícími ve čtvrtek sdílela opět fotografii, na níž je v rouše Evině, a to rovnou ve třech různých filtrech. Snímek získal už více než 540 tisíc lajků a slovy chvály ji podpořila například i kolegyně Demi Lovato, když napsala: „Jsi krásná, Britney,“ a přidala dvě srdíčka.

Zdá se, že zpěvačka se z šoku vzpamatovává po svém, a pokud jí v tom pomáhá svobodu vyjadřovat tímto způsobem, je to pouze její volba. Ostatně není žádným tajemstvím, že s hanbatými snímky se u ní roztrhl pytel od doby, kdy ji soud vymanil z opatrovnictví jejího otce, který měl dlouhých třináct let kontrolu nad jejím jměním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám