Hlavní obsah
Článek

Tohle bylo opravdu těžkotonážní duo. Naštěstí nejen váhově, ale i mohutnými hlasy. Finalistku SuperStar Leonu Šenkovou dali dohromady s vítězem X-Factoru Jiřím Zonygou a ti dva naprosto ovládli pódium. Než ale otevřeli ústa, lapali po dechu diváci. Kdo mohl obléknout korpuletní zpěvačku do rozměrného bílého korzetu?

Štěstím, vzhledem k nešťastně volenému outfitu, byl právě její partner Jiří Zonyga. Ten je tak vysoké a mohutné postavy, že vedle něj vypadá téměř každá zpěvačka jako drobek. Když v Johance z Arku vystupoval jako LaHire s Lucií Šoralovou, autorka textu Gábina Osvaldová pár přirovnala k čivavě na buldozeru.

Leona Šenková zpívala v pořadu TV Barrandov Valentinské duety s Jirkou Zonygou písničku S tím bláznem si nic nezačínej od Marie Rottrové a Pavla Bobka. Skončili na čtvrtém místě. "Šaty měla Leona Šenková vlastní, jsou prý z nějakého punk obchodu. Leona v pořadu To byl náš hit vystoupí i 27. února, kdy budeme hledat nejsilnější Rockové balady, v tomto díle už bude svěřena do rukou našich kostymérek," řekla Super.cz Kateřina Kotalová z TV Barrandov.

Leona si ze svých pár kilo navíc nic nedělá, problémy jí to nedělá ani v soukromém životě. Krátce před Vánoci zpěvačka dokonce oznámila svoje zasnoubení. To, že by měla hubnout, naprosto odmítá s tím, že právě takhle je to ona.

Reklama

Další články

Načítám