Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) po dlouhém usilí konečně shodila kila, která nabrala během těhotenství s dcerou Eliškou. Snažila se všemi možnými způsoby, zkoušela bezbolestné liposukce, hodiny kickboxu i drsné diety. Ale váha se pořádně nehýbala.

"Nakonec jsem přišla na individuální jídelníček, který vyhovuje mně, ale každý to tak mít nemusí. To, že jsem vynechala sladkosti a přílohy je samozřejmé. Ale také jsem začala poprvé jíst až ve dvanáct v poledne. Můj organismus je nastavený tak, že dřív kalorie nespaluje," překvapila Super.cz Míša.

Ta se objevila v show TV Barrandov Valentinské hity s postavičkou, kterou snad neměla ani před porodem a s kolegou Michaelem Foretem vystřihla duet z muzikálu Hříšný tanec včetně náročné choreografie. "Mám dole jedenáct kilo a jsem se sebou konečně spokojená. I když u mě jsou vždycky výraznější nohy. To je ale dané geneticky," míní zěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám