Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdový čipera je na svůj věk legendární americký herec, zpěvák a tanečník, jehož druhá manželka Arlene Silver je téměř o půlstoletí mladší než on. Sympatický držitel mnoha cen jako Grammy, Tony nebo Emmy, si ve středu vyrazil se ženou zacvičit a poté se odměnili dobrým obědem v jedné z restaurací v Malibu.

Pokud ještě netušíte, odkud vítr vane, připomeňme jeho nejslavnější dvojroli ve snímku Mary Poppins od Walta Disneyho s Julií Andrews. Za zmínku jistě stojí i snímky Jen se nikdy nenudit, Chitty Chitty Bang Bang nebo později seriály The Golden Girls či Diagnóza vražda.

Z posledních let si jej můžete vybavit z komedie Noc v muzeu. Kdo stále tápe, vězte, že je to slavný Dick Van Dyke (96).

Dvojice potěšila své příznivce naposledy letos na Valentýna svým ztvárněním písně Everybody Loves a Lover, na niž si i společně zatančili.

Herec si bývalou vizážistku Arlene vzal před deseti lety. „Myslel jsem si, že bude poprask kvůli tomu, že si zlatokopka vezme starce,“ přiznal Dick v březnu pro Closer Weekly. „Ale nikdy nikdo nezaujal takový postoj,“ dodal herec, jenž má svou hvězdu na Chodníku slávy v Hollywoodu a v roce 2013 získal nejvyšší možné ocenění za celoživotní přínos na udílení cen SAG.

Reklama

Další články

Načítám