Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tuhle krásku jsou Britové patřičně hrdí a není se čemu divit. Kelly Brook (32) se pyšní dokonalou ženskou postavou a snad ještě krásnějším obličejem. Kelly si je ale svých nepřehlédnutelných předností také vědoma, a tak se ráda fotí sama jen ve spodním prádle, případně i bez něj v koupelně a aby si udržela přízeň fanoušků, posílá takové snímky na internet. Tentokrát se ale nejedná o vlastní tvorbu před zrcadlem, ale o profesionální zakázkové focení.

A pro čí že propagaci jsou snímky určené? Těžko uvěřit, ale nejde o novou kolekci svůdného spodního prádla, nýbrž o reklamu na postele, matrace a rošty Silentnight beds. Kdo ví, jestli firma udělala dobře, jelikož při oslovení tak atraktivní modelky je asi těžké odlepit od ní oči a sledovat ještě to, na čem dotyčná leží. A nezáleží přitom na tom, že se jedná údajně o vysoce kvalitní high-tech produkty.

Reklama

Další články

Načítám