Hlavní obsah
Článek

Když v roce 2019 navštívila herečka Rebel Wilson (44) specialistu na plodnost a početí, vážila o dobrých 35 kilo víc. Právě u tohoto hereččina lékaře začala proměna, která fanouškům bere dech. Rebel během posledního roku rapidně zhubla a je z ní nový člověk.

Radu, s níž se svěřila magazínu People, dal Rebel lékař při rozhovoru o možnostech odebrání a zmrazení vajíček. Řekl jí, že by měla mnohem větší šanci, kdyby zhubla.

„Prohlédl si mě od hlavy k patě a řekl, že by to šlo líp, kdybych byla zdravější. Zaskočilo mě to, pomyslela jsem si, že je hrubý. Ale měl pravdu. Tahala jsem spoustu nadbytečných kil. Jako bych nebrala v potaz své vlastní potřeby. Myslela jsem i na potřeby budoucího dítěte, to mě inspirovalo k tomu být zdravější,“ popsala Wilson moment, který jí změnil život.

Rok 2020 herečka vyhlásila jako svůj „rok zdraví“ a postupně shodila 35 kilo. „Můj cíl nebyl dostat se na konkrétní váhu, ale stát se tou nejzdravější verzí sebe samé,“ svěřila.

U Rebel přitom nešlo jen o dietu jako takovou, musela se vypořádat s emocionálními výkyvy, které u ní vedly k emocionálnímu přejídání. „A to je proces,“ říká.

Herečka je spokojená i po romantické stránce, je čerstvě zadaná. Totožnost partnera zatím neodtajnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám