Hlavní obsah
Článek

Před měsícem oslavila Carmen Electra (50) kulatiny, na které se většina žen moc netěší, ale u krásky z Pobřežní hlídky to rozhodně neplatí. Naopak rozjela novou kariéru na internetové platformě, kde s fanoušky za úplatu sdílí peprnější obsah.

Stále přitažlivá blondýnka známá mimo jiné i z obálek pánského magazínu Playboy, si novou profesní zkušenost pochvaluje.

„Cítila jsem to jako něco, co potřebuji udělat. Konečně mám jednou příležitost být svým vlastním pánem a mít svou vlastní kreativní představu o tom, co budu sdílet se svými fanoušky, aniž by mi někdo stál za zády a říkal mi: nedělej tohle, nedělej támhleto, oblékni si tohle,“ nechala se slyšet Carmen pro magazín People. Zároveň dodala, že jí vyhovuje, jak má pod kontrolou vše, co s fanoušky chce sdílet.

Placenou službu již v minulosti začala využívat řada celebrit včetně Cardi B, Blac Chyny, Belly Thorne, Aarona Cartera a dalších.

Carmen proslula nejen jako krásná Lani v Pobřežní hlídce, svým půvabem obohatila i další snímky jako Sexuální praktiky pozemšťanů, sérii Scary Movie či Dvanáct do tuctu 2.

Hojně propírané bylo její bouřlivé manželství s basketbalistou Dennisem Rodmanem (60) i pozdější s kytaristou Red Hot Chilli Peppers Davem Navarrou (54).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám